سفارش تبلیغ
صبا ویژن
درباره ما
جواد وکیلی[28]

مهندسی برق الکترونیک از دانشگاه مازندران .. دانشکده فنی و مهندسی بابل در سال 79و کارشناس فناوری اطلاعات در صدا و سیمای مرکز گرگان و کارشناس فنی حراست صدا و سیما و مسئول وب سایت صدا و سیما ... کارشناسی ارشد کامپیوتر -گرایش هوش مصنوعی دانشگاه مشهد... زمینه کاری : شبکه های کامپیوتری ،ویندوز 2003 سرور،سیسکو پیشرفته، لینوکس ،هک ، امنیت شبکه وموسیقی.... اینا رو بی خیال خودت خوبی !!!

ویرایش
جستجو
مطالب پیشین
آرشیو مطالب
لوگوی دوستان
دانشنامه عاشورا
دانشنامه عاشورا
کاربردی

موس های نوری چگونه کار می کنند

به نطر می رسد که موس های قدیمی گلوله ای در حال انقراض هستند.دستگاه هایی که در حال حاظر برای کلیک کردن و اشاره کردن مورد استفاده قرار می گیرد موس های نوری می باشند

  این موس ساخت شرکت مایکروسافت از تکنولوژی نوری استفاده می کند.

توسط تکنولوژی Agilent توسعه یافت ودر سال 1999 به دنیا معرفی شد.موس نوری در واقع دوربین کوچکی است که در هر ثانیه 1500 عکس می گیرد.موس دارای دیود نوری (LED) کوچکی با نور قرمز است که بر هر سطحی کار می کند.نور منعکس شده از آن سطح توسط یک سنسور cmos دریافت می شود. سنسور cmos هر تصویر را به یک پردازنده سیگنال دیجیتال(DSP) برای پردازش ارسال می کند.DSP که با سرعت 18 ملیون دستور العمل در ثانیه کار می کند ,قادر به تشخیص الگوهای تصویر می باشد و چگونگی تغییر موقعیت آن را نسبت به الگوهای تصویر قبل بدست می آورد.بسته به تغییرات الگوها در هر سری از تصاویر ,DSP تصیم میی گیرد که موس چه میزان جابه جا شده است ومختصات متناظر را برای کامپیوتر ارسال می کند.کامپیوتر اشاره گر موس را بر اساس مختصاتی که از موس دریافت کرده است حرکت می دهد.این عمل هزاران بار در ثانیه تکرار می شود که باعث می شود حرکت موس نرم به نظر آید.

در این تصویر LED را در انتهای موس می بینید.

موس نوری مزیت های بسیاری نسبت به نوع گلوله ای آن دارد.

عدم وجود بخش متحرک یعنی ساییدگی کمتر و درنتیجه شانس خطای کمتر.

راهی برای ورود گرد و غبار ودر نتیجه ممانعت از مسیر یابی سنسور وجود ندارد.

افزایش دقت در مسیر یابی به معنای پاسخ هموارتر می باشد.

آنها نیاز به سطی خاص مثل زیر موسی ندارند

 

شرکت APPLE موس نوری خود را به یک

کار هنری مدرن تبدیل کرده است.

با وجود آنکه موس های بر پایه LED اخیرأ وارد بازار شده اند , نوع دیگری از این موس ها حدود ده سال مورد استفاده قرار گرفت.در این تکنولوژی نور به صورت مترکز از زیر موسی با قدرت انعکاس بالا بازتاب می شد وبه سنسور می آمد.زیر موسی دارای شبکه ای از خطوط تیره می باشد .هر زمان که موس حرکت می کند این خطوط با باریکه نور برخورد می کنند .هر زمان که نور منقطع شود موس سیگنالی را به کامپیوتر ارسال می کند وکامپیوتر اشاره گر را به اندازه مناسب جابه جا می کند.استفاده از این نوع موس مشکل بود زیرا شما می بایستی وموس را در زاویه مناسب نگاه میداشتید تا سنسور وبایکه نور در یک راستا قرار گیرند.همچنین خرابی و یا گم شدن زیر موسی , موس را بی فایده می کرد تا زمانی که آن را تعویض می کردید. موس های امروزی بسیار قابل اعتماد تر و راحتر می باشند





      

 

سلامی به زیبائی عطر گل نرگس ، به نام زیبای یوسف زهرا (یا مهدی)

 





      
مژده
یکشنبه 86/2/9 | جواد وکیلی

 

سلام دوستان خوبم

وبلاگ جدید من هم از راه رسید. البته چند روزی کار می بره تا بهتر بشه

انم بخاطر اونائی که می گفتن وبلاگت بازدید زیاد می شه و دیر بالا می آد.برای همین یک وبلاگ رزرو زدم تا حالشو ببرید.

http://vakili56.vatanblog.com





      

 

بشتابید......... بشتابید......... پول بگیرید........ باور کنید.......  روی این لینک کلیک کنید..........

 

http://www.vnnu.com/fa?111116152





      

بسیاری از شماها هنگام روشن کردن کامپیوتر قبل از آنکه سیستم عامل خاصی بالا بیاید به سد محکمی با نام رمز عبور BIOS برخورد کرده اید. رمز عبوری که بر خلاف سایر رمز عبورها به هیچ وجه در هارد دیسک کامپیوتر ذخیره نمیشود. یا همین مشکل موقعی که می خواهید مشخصات Setup نامپیوتر را عوض کنید پیش میآید. این مقاله به معرفی چند روش برای حل این مشکل میپردازد. فرض ما بر این است که شما رمز عبور کامپیوتر خود را فراموش کرده اید و دنبال راه حل هستید و قصد اذیت کردن و دست بردن در کامپیوتر کسی را ندارید.
روش اول: برای دزدی از یک مکان ساده ترین و اولین کار استفاده از شاه کلید است تا آبرومندانه و ترو تمیز وارد شوید و آخرین راه حل بالا رفتن از دیوار است. در این مورد هم اینچنین است ما برای مارک ها و مدلهای مختلف
Bios رمزهای عبوری معرفی می کنیم که امیدواریم مشکل شما را حل کند و نیازی به بالا رفتن از دیوار نداشته باشید.


AWARD BIOS

AWARD SW, AWARD_SW, Award SW, AWARD PW, _award, awkward, J64, j256, j262, j332, j322, 01322222, 589589, 589721, 595595, 598598, HLT, SER, SKY_FOX, aLLy, aLLY, Condo, CONCAT, TTPTHA, aPAf, HLT, KDD, ZBAAACA, ZAAADA, ZJAAADC, djonet

AMI BIOS

AMI, A.M.I., AMI SW, AMI_SW, BIOS, PASSWORD, HEWITT RAND, Oder

رمزهای عبور زیر را بر هر نوع Bios میتوانید امتحان کنید

LKWPETER, lkwpeter, BIOSTAR, biostar, BIOSSTAR, biosstar, ALFAROME, Syxz, Wodj


توجه داشته باشید که هنگام وارد کردن رمزهای عبور حروف بزرگ را بصورت بزرگ و حروف کوچک را بصورت کوچک وارد کنید.

روش دوم : یک روش نرم افزاری برای پاک کردن رمز عبور

اگر هنگامی که کامپیوتر روشن است بدان دسترسی دارید میتوانید از برخی نرم افزارهای موجود برای پاک کردن رمزعبور استفاده کنید ولی از آنجا که مکن است شما به این نرم افزار ها دسترسی نداشته باشید روش زیر را به شما معرفی میکنیم.

کامپیوتر را به حالت MS DOS برگردانید و دستور DEBUG را اجرا کنید

0 برای مدلهای مختلف BIOS عبارات زیر را وارد کنید


AMI/AWARD BIOS

O 70 17

O 71 17

Q

PHOENIX BIOS

O 70 FF

O 71 17

Q

GENERIC

Invalidates CMOS RAM.

O 70 2E

O 71 FF

Q


توجه کنید که حرف اول برابرحرف "
O " است نه عدد صفر.

روش سوم : روش سخت افزاری

اگر هنگامی که کامپیوتر روشن است به آن دسترسی ندارید یا رمز عبورهای قبلی کارساز نبود می توانید از روشهای سخت افزاری زیر استفاده کنید.

● استفاده از Jumper ها

بر روی تمام مادربردها یک Jumper است که از آن برای پاک کردن CMOS میتوانید استفاده کنید.کنار این jumper معمولا این عبارت دیده میشود Clr CMOS.

تنها کاری که شما میکنید این است که jumper را از پایه 1و2 درآورده و به پایه 3و4 نصب کنید و دوباره به حالت اول برگردانید. شما به همین سادگی میتوانید رمز عبور را پاک کنید.

● در آوردن باتری

میتوانید باتری دستگاهتان را که روی مادربرد است درآورده و دوباره جا بیاندازید در این حالت تمام اطلاعات CMOS به حالت پیش فرض برمیگردد. ولی توجه داشته باشید که جا انداختن باتری کمی مشکل است.

● عوض کردن آی سی ( Cheap CMOS )

اگر هیچ یک از روشهای الا جواب نداد میتوانید آی سی CMOS را با یک آی سی از همان نوع عوض کنید یا از نوع برنامه ریزی کنید اینکار ابزار مخصوصی دارد و شرکتهای تعمیر کامپیوتر برای شما اینکار را خواهند کرد .

توجه: برای پیدا کردن آی سی CMOS میتوانید به دفترچه مادربرد خود مراجعه کنید.

در این روشها علاوه بر اینکه رمز عبور را پاک میکنید سایر اطلاعات نیز به حالت اولیه برمیگرد ولی نگران نباشید مشکلی نیست و شما میتوانید دوباره مشخصات کامپیوتر خود را در Setup وارد کنید

 





      
<      1   2